Цветът на облеклото и характера ви

събота, 6 март 2010 г.

Всеки човек, независимо от модните тенденции, избира дрехите си в няколко любими за него цвята. Съществува теория, че цветът на дрехите, които носим, е свързан с нашия характер и темперамент.

ЧЕРВЕН - Червеният цвят е характерен за хората, пълни с енергия и страст. Вие не се притеснявате да покажете чувствата си и чрез червеното демонстрирате сексапил и обаяние. Понякога обаче сте самонадеяна и агресивна.

ЗЕЛЕН - Зеленият цвят се свързва с благия характер, добросърдечността, милосърдието. Стремите се да помагате на хората и определено имате добро сърце. Обичате природата и спокойствието.

СИН - Вие сте наблюдателна и съобразителна личност. Притежавате уравновесен характер. Емоциите при вас остават на заден план и се стремите да прикривате истинските си чувства.

ЖЪЛТ - Вие сте весела и жизнерадостна личност. Винаги сте оптимистично настроена и сте открита спрямо хората. Дори и да попаднете в трудна ситуация, много бързо си възвръщате ведрото настроение.

ОРАНЖЕВ - Почитателите на този цвят са съобразителни и умни. Те са любители на реда, сигурността и дисциплината. При тях е характерно еднообразието и липсата на емоции. Определено това не са хора, които често можеш да срещнеш на купони.

РОЗОВ - Този цвят изразява женственост и нежност. Почитателите на този цвят са романтични и сантиментални хора. По принцип са неуверени и не са склонни да рискуват. Изчакват другата страна да направи първата крачка.

БЯЛ - Това са хора, които търсят нежност и разбиране. Искрени и прями са спрямо околните, но понякога са безкомпромисни спрямо себе си.

ЧЕРЕН - Черното е характерно за чувствителните и страстни хора. Те умеят да общуват с хората и се опитват да разгадаят чуждите, тайни, ревниво пазейки своите. Обичат да философетват и експериментират.

0 коментара:

Публикуване на коментар

 

Copyright © 2010